Скупштина Регионалне развојне агенције Бачке одржана у Сомбору

Скупштина

Регионална развојна агенција Бачка одржала је у Великој сали зграде Жупаније другу редовну седницу Скупштине овог друштва.
Ивана Крсмановић, директор Регионалне развојне агенције Бачка, пре почетка седнице истакла је да је ово први пут да се седница одржава ван Новог Сада и да Агенција активно сарађује на заједничким пројектима са Сомбором.

„Укратко ћемо резимирати ову годину, пројекте на којима радимо, програме и конкурсе које спроводимо за јединице локалне самоуправе, између осталог и Сомбор. Ми са Градом Сомбором успешно приводимо крају реализацију великог пројекта под називом „ЦИНЕМА“, где је Град Сомбор пилот локација са српске стране. То је међународни пројекат, где је носилац Привредна комора из Словеније и ми се ускоро надамо новој сарадњи са Градом Сомбором“ рекла је Крсмановић.

У оквиру Дневног реда седнице, чланови Скупштине Регионалне развојне агенције Бачка, усвојили су План рада за 2023. годину као и Финансијски план за 2023. годину, а испред домаћина, Града Сомбора, присутне је поздравила заменица градоначелника Љиљана Тица.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs