Смотра певачких талената деце од 6 до 12 година, пријаве до 23. септембра

У оквиру традиционалног дечијег музичког фестивала ,,Шарени вокали“ Сомбор, отворена је могућност да певачки таленат покажу и предшколци и основци из општине Апатин и тако закораче у чудесни свет музике.

Шарени таленат је смотра певачких талената деце од 6 до 12 година са територије општине Апатин и насељених места.  За смотру могу да се пријаве сва деца која понуђене песме науче да певају и прикажу своје умеће на бини.  За смотру у Апатину родитељи могу пријавити децу до 23. септембра, а након пријава тј. селекције учесника она ће се одржати у петак, 24. септембра 2021. године у 17 часова.

Такмичење у Сомбору ће се одржати 25. септембра 2021. године од 11 до 13 сати у дворишту Сомборског Певачког друштва на Мини Шареној Позорници. Победник Шареног Талента од продукције добија нову композицију са којом даље учествује на фестивалима у земљи и региону. Песме се уче брзо и лако, а Шарени Таленат је прилика за све.

Они који желе да провере своје умеће певања треба да пронађу песме на сајту Шарених вокала у одељку Шарени Таленат, певају заједно са снимком и крену у распевану авантуру.  На пријави за такмичење у Сомбору свако попуњава формулар и пева одабрану песму, уживо уз музичку матрицу. Сваки учесник тако добија потврду о учешћу и улази у конкуренцију за финале такмичења које ће се одржати крајем октобра у Сомбору.

Сви заинтересовани се могу додатно информисати путем телефона 064 94 96 118 Шарени таленат Апатин.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије