Снимак показује лепоте језера Спајићи: Вучић објавио победничку фотографију за ову недељу – траје конкурс Наша најлепша Србија!

Aleksandar Vučić

Председник Републике Србије Александар Вучић објавио је фотографију на свом Инстаграм профилу која је ове недеље однела победу на фото конкурсу “Наша најлепша Србија”

– Победничку фотографију ове недеље направио је Алекса Петровић, а предивни снимак приказује лепоте језера Спајићи, Перућац. Честитамо Алекси и чекамо нове фотографије наше прелепе, најлепше Србије – написао је Вучић на Инстаграму профилу “buducnostsrbijeav”.

 

Да подсетимо, председник Србије је путем свог профила на Инстаграму упутио пре неколико дана позив свим грађанима да шаљу фотографије најлепших предела Србије.

– Позивамо вас да на адресу е-поште насанајлепсасрбија@председник.рс шаљете ваше фотографије најлепших предела Србије, како бисмо на најбољи начин промовисали јединствену лепоту наше земље. Сваке недеље, најлепша одабрана фотографија биће објављена на Инстаграм профилу председника републике “будуцностсрбијеав”. На крају године, фотографија која је добила највише свиђања биће награђена, а председник ће примити аутора. Молимо вас да шаљете само ауторске фотографије, као и да оставите контакт податке – написано је из председничког тима уз фотографију конкурса.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs