Сомборска ЈКП настављају уређење Сомбора и насељених места

JKP "Prostor" Sombor

Током протекле недеље, радници сомборских јавних комуналних предузећа наставили су са активностима уређења Града Сомбора и насељених места.

Према налогу Управљача пута ЈКП „Простор“ Сомбор, а према усвојеном Плану одржавања, почели су радови на проширењу коловозне конструкције у Југословенској улици у насељеном месту Бачки Брег. Ширина коловозне конструкције се са постојећих 4 метра проширује на ширину од 5 метара, а укупна дужина деонице је 650м. Радове изводи компанија „Војпут“ доо из Суботице. Настављено је и одржавање гробља, као и комунално уређење сомборских села.

Радници Одељења за одржавање парковског и јавног зеленила ЈКП „Зеленило“ Сомбор, протеклих дана наставили су са пословима орезивања дрвореда према налозима које издаје Одељење за комуналне делатности Града Сомбора. Такође, настављено је и свакодневно чишћење паркова и уређење цветних површина на више градских локација. У складу са пријавама кварова на јавној расвети, извршена је замена дотрајалих сијалица.

Запослени на пословима одржавања водоводне мреже града и насељених места, Јавног комуналног предузећа „Водоканал“, радили су на санацији кварова на више локација, а извршена је и редовна замена дотрајалих водомера.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs