Сомборски боксери вицешампиони Регионалне лиге

Bokseri Sombor

Протеклог викенда, Боксерски клуб „Сомбор“, наступио је у Новом Пазару на завршници Регионалне боксерске лиге земаља ЕX – Yу. За регионални трофеј борила су се четири најбоља тима, која су кроз првенство изборила завршницу.
Према очекивању, титулу најбољег тима региона, понела је екипа Новог Пазара, која је тријумфално завршила и првенство. Пазарци су оба дана били супериорни, освојили су укупно 72 бода.
Борба за друго место била је више него неизвесна. Бањалучка Славија је након суботњих борби имала три бода више од Боксерског клуба Сомбор. Ипак, Сомборци су одличним наступима финалног дана успели да се домогну другог места и вицешампионског подијума. Плеј – оф су завршили са свега једним бодом предности у односу на екипу из Бања Луке. Раде Јоксимовић (54 кг) је једногласном судијском одлуком био бољи од представника Новог Пазара Милета Јовановића. Победе без борбе су остварили Јован Николић, Назиф Сејди и Милосав Савић.
Сомборски омладинци су се састали са вршњацима Новог Пазара. Нажалост, доживели су поразе. Чакширан је изгубио од Михајловића, Андрејевић од Цветковића, а Рајичић од Теофиловића. Бојан Даниловић је предао меч Филипу Џиди.
Стојан Кнежевић, тренер сомборског клуба је задовољан наступом својим пулена. Како је истакао, “након тешке и дуге борбе сомборски боксери су опет заблистали. Поред великих клубова, какви су Лозница, Вардар, Сарајево Лозница, Никшић и пофред великих новчаних средстава са којим неки од њих располажу, мали град са севера Бачке, а велики Боксерски клуб Сомбор је направио и исписао историју”. Кнежевић се захвалио својим борцима који су представљали клуб, управи клуба, али и свима који су помогли у остварењу овог успеха.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs