Сомбор: Петком бесплатне рођенданске журке на базену

Županija

Прослава рођендана је важна за свако дете, и у складу са тим жеља сваког малишана, а и родитеља, је да има забаву за памћење. За сву децу која желе посебну журку, другачију атмосферу и незабораван рођендански провод, на Затвореном базену у Сомбору могуће је организовати рођенданске прославе за децу узраста од 7 до 14 година. Том приликом, базен се претвара у највеселије дечије игралиште.

„Прослава дечијих рођендана на затвореном базену се наставља и ове године, као и претходних година уз једну малу измену. Као што сви већ знају, дечији рођендани се састоје из два дела. Први део рођендана је у великом и малом базену, где спасиоци и аниматори са децом организују разноразне полигоне, такмичење у пливању, роњењу, кошарци и ватерполу. Тај део рођендана траје 2 сата, а након тога сат времена је послужење, односно торта, слаткиши и све остало. Тај други део рођендана, за разлику од претходних година где смо имали рођендаоницу на затвореном базену, се одржава у хали. Рођендани су предвиђени тако да укупно трају 3 сата. Највећа гужва је свакако викендом, тј. суботом и недељом, где имамо повећан број термина, спасилаца илити аниматора. Рођендани подразумевају двадесеторо или двадесет пет деце у једној групи и коштају 4.000 динара“, објашњава Дарко Косановић, директор СЦ „Соко“.

Такође, он је додао и да од ове године постоји још једна новина, а то је могућност бесплатне прославе рођендана, сваког петка поподне, када ће бити опредељени посебни бесплатни термини за мале слављенике. Више информација на ову тему, грађани могу добити на телефон 025/412-331.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије