„Спектар“ озваничио сарадњу са Спартаком

sport

Фудбалски клуб „Спектар“ из Сомбора објавио је на свом Инстаграм налогу да је управа клуба на обострано задовољство озваничила сарадњу са суботичким Спартаком. По речима Владимира Торбице, „Спектар“ је дуги низ година присутан у базичном и омладинском фудбалу.

„Уговор је потписан на две године, а надам се да ће се сарадња наставити и након овог периода“, рекао је Торбица.
Председник сомборског клуба, Бранко Жакић изразио је велико задовољство што је склопљен овај уговор и што ће „Спектар“ сарађивати са тако великим клубом.

Жакић је овим поводом још изјавио да „Спектар“ постоји 28. година.

„Основан је 1. септембра 1995. године, и за то време је много дечака и девојчица, талентованих играча и фудбалера оставило траг, како у нашем клубу, тако и у српском фудбалу односно иностранству”. Пре нас постојале су само две школе фудбала, Бубамара из Краљева и РМР Војводина (НС). “У малим срединама какав је Сомбор, имамо пет клубова, пет школица фудбала и јако је тешко у данашње време се одржати и радити оним темпом како би желели. Спектар има неку своју душу, где су сви једна велика фамилија, од дружења на терену, тако и ван њега”, казао је Бранко Жакић, те се на крају захвалио свима у суботичком клубу на сарадњи.
По речима представника оба клуба, будућа сарадња подразумева да Спектар сваког лета током летњег прелазног рока своје најбоље играче усмери према Спартаку.

Сомборска деца (од 12 до 14 година) ће одлазити у Суботицу на даље усавршавање и напредовање, а они који ће због школовања морати остати у Сомбору, у свом граду ће током недеље обављати тренажне процесе под стручним надзором тренера сомборског клуба.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs