Специјалци полиције тзв. Косова претукли двоје српске деце у Житковцу! Брат (15) и сестра (18) збринути у болници

Policija

Специјалци полиције тзв. Косова претукли су синоћ двоје деце, брата и сестру, од 15 и 18 година у Житковцу.

„Бруталност Куртијевих параполицајаца на северу се наставља. Поново су на мети српска деца на Косову и Метохији, малолетни К.Р. и Д.Р., брат и сестра брутално су вечерас претучени у селу Житковац, општина Звечан док су возила квад“, каже се у саопштењу Српске листе у коме се додаје:

„Без икаквог разлога, ови криминалци у униформама насрнули су на девојчицу и дечака српске националности и претукли их наневши им телесне повреде, које су захтевале медицински третман у КБЦ Косовска Митровица.

Антисрпски режим Аљбина Куртија чини све да протера српски народ, а међународна заједница са друге стране не чини ништа да Куртија и његове послушнике који малтретирају чак и српску децу позову на одговорност.

Позивамо све грађане да брину о својој и безбедности своје деце, јер је очигледно да међународне снаге које су задужене за безбедност нису у стању да осигурају мир за српску децу и Србе на овим просторима, нити желе да превентивно делују и распореде снаге на терену како би спречили Куртијеве параполицајце да бију српску нејач“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.