Срамота опозиције у Бачкој Паланци – Брутално извиждана сестра трагично преминулог дечака

Sestra preminulog dečaka Bačka Palanka

Данас је у Бачкој Паланци одржан скуп дела опозиције поводом недавне трагичне смрти Александра Мијаљковића.

На скупу се присутнима обратила и рођена сестра трагично преминулог дечака, Зорана Мијаљковић, која је овом приликом прочитала потресно писмо своје мајке.

У писму је мајка дечака, Ивана Мијаљковић апеловала у име породице на све грађане, новинаре и политичке чиниоце да се,трагичан случај који је задесио породицу Мијаљковић не користи у политичке сврхе и дневна политичка препуцавања.

Међутим, делу опозиције очигледно ништа није свето, па су простачким добацивањем исалвом звиждука дочекали речи сестре преминулог дечака. Овом приликом су опозиционари добацивали да је писмо мајке саставио председник општине Бранислав Шушница.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Такође, присутнима су се обратили и Мирослав Тубаковић из странке Здравка Поноша који је у једно и комшија породице Мијаљковић.

Својих пет минута славе у овој трагедији су дочекали и Драган Петровић који је променио неколико политичких странака, као и Жељко Пејчић, који је тврдио да је добио отказ у ЈКП Комуналпројект, иако је доказано да је то нетачна
информација. Скупу су присуствовали и опозиционари из Београда попут Зорана Лутовца и Здравка Поноша.
Још једном апелујемо, на све учеснике у друштвеном и политичком животу да не злоупотребљавају једну страшну трагедију зарад прикупљања јефтиних политичких поена.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs