,,Срцем кроз равницу” – путописна емисија коју смо сви брзо заволели

,,Срцем кроз равницу” је телевизијска путописна емисија, која је настала са идејом да се на једном месту представе све лепоте српске културне баштине на северу земље. Иако је почела да се емитује пре нешто више од месец дана, већ је побрала бројне симпатије публике и стекла популарност међу љубитељима овог формата.

Емисију воде позната телевизијска лица, Нина Радуловић и глумац Славиша Чуровић, а емитује се на каналу Балкан Трип, четвртком у 18 сати. Осим премијерног приказивања на Балкан Трипу, емисија се може погледати и петком на Агро тв-у и Стар тв-у, као и на РТВ Војводини суботом.

Публика Западнобачког округа заволела је емисију ,,Срцем кроз равницу” већ након прве епизоде, у којој је представљен наш прелепи Сомбор, а најновија епизода која ће бити емитована у четвртак, 27. маја, води нас у Суботицу, град импозантног архитектонског културног и историјског наслеђа, град у ком су рођени Данило Kиш, Никола Kалинић и Ђула Мештер, те град у ком се налази друга највећа Синагога у Европи. 

Сазнајте легенду о Палићком језеру и који салаш прави најсласније колаче. Упознајте  богатство различитости које краси Суботицу. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије