Срђан Воркапић, Ђуро Малбаша и Ференц Хегедиш награђени поводом Дана полиције

Општина Апатин је организовала и ове године пријем за најбоље припаднике МУП-а. Поводом Дана полиције, признања су добили Срђан Воркапић и Ђуро Малбаша, те Ференц Хегедиш као припадник ватрогасне службе.

„Ми ове године обележавамо још једном Дан полиције, као славни дан из наше херојске прошлости када је малобројна српска жандармерија, код Чукур чесме, поразила бројнију турску војску и тиме ударила темеље и принципе нашег рада у будућности. Данас су пред нама нови изазови, које доноси ново време и са њима се суочавамо кроз изузетну сарадњу с локалним самоуправама, рекао је овом приликом начелник ПУ Сомбор Саша Дмитрашиновић.

Председница општине Апатин, Дубравка Кораћ, честитала је присутним припадницима МУП-а њихов празник и изразила задовољство што су присутни у великом броју.

„Драго ми је што имам прилику испред локалне самоуправе да вам се захвалим за ваш рад и ангажовање. Ваш посао јесте ризичан и тежак, колико вама, толико и вашим породицама. Са те стране желим да искажем испред локалне самоуправе велико поштовање и захвалност за оно што радите“, рекла је Дубравка Кораћ.

Председница је изразила задовољство што је имала прилику да уручи награде најистакнутијим припадницима МУП-а по избору њихових колега, али и Ференцу Хегедишу ком се захвалила на професионалној сарадњи и пожелела му мирне пензионерске дане.

„У сарадњи са господином Хегедишем, апатинска ватрогасна станица ове године је добила уређене просторије, а надамо се и да ће у наредном периоду добити и ново ватрогасно возило“, додала је Дубравка Кораћ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs