„Стапарска ружа“ пред посетиоцима 88. Међународног пољопривредног сајма

После више од годину и по дана, капије Новосадског сајма поново су отворене у суботу, 18. септембра, пошто је министарка трговине, туризма и телекомуникација, Татјана Матић, отворила 88. Међународни пољопривредни сајам, као и Сајам лова и риболова и Сајам екологије. Земља партнер овогодишњег Пољопривредног сајма је Република Чешка, а посетиоци ће имати прилику да се сретну и са привредницима из Италије, Холандије, Мађарске, Шпаније, Босне и Херцеговине, Белорусије, Пољске и Русије.

На позив покрајинског секретара за привреду и туризам, Ненада Иванишевића, који је недавно боравио у Сомбору, учешће на Сајму узело је и УЖ „Стапарска ружа“, које је своје рукотворине представило управо у оквиру штанда Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

Испред Града Сомбора, Сајму је присуствовала и Јована Миљевић, помоћница градоначелника.

Сајамске приредбе одржавају се до 24. септембра уз дозволу Kризног штаба и поштовање епидемиолошких мера, а улаз је омогућен вакцинисаним посетиоцима са потврдом о вакцинацији, потврдом о прележаном ковиду – 19, негативним ПЦР тестом или негативним антигенским тестом, који је могуће урадити бесплатно на улазу у сајам.

За посетиоце са купљеним улазницама, приређује се поклон игра у којој је главна награда трактор беларус.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs