“Тек данас можемо да кажемо колико је Србија промењена”: Председник Вучић објавио нови снимак – улагаћемо још у здравство

Vucic

Овај Клинички центар у Београду данас је бољи од свих у региону и шире – написао је Вучић.
Председник Републике Србије Александар Вучић објавио је видео на свом Инстаграм налогу поводом отварања нове реконструисане куле Клиничког центра Србија и поручио да је Клинички центар у Београду бољи од свих у региону и шире.

– Тек данас можемо да кажемо колико је Србија промењена, колико је Србија другачија земља. Овај Клинички центар у Београду данас је бољи од свих у региону и шире – написао је Вучић.

Изразио је уверење да ће та институција бити од изузетног значаја за све грађане Србије, а не само становнике престонице.

– Све због чега смо слали наше људе у Солун, Истанбул, Беч више неће бити потребе, јер имамо сву опрему, најмодерније скенере, рендгене, магнетне резонанце, све је дигитализовано… Ово ће значити много за све пацијенте из Србије, јер није овај Клинички центар само за Београд – казао је Вучић у видео снимку.

Он је нагласио да је здравство од пресудног значаја за животни стандард људи, као и да је здравље најважније за сваког појединца и породицу.

 

 

 

Здравље је, како је то велики Батут рекао, срећа и снага и улагаћемо још – написао је Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs