Тинејџери у Сибиру нашли бебу у кутији за јаја на минус 20 степени

Beba

Руске власти су саопштиле да је беба која је у Сибиру пронађена на минус 20 степени Целзијуса сада у добром здравственом стању.

Бебу је на удаљеном путу у близини села Сосновка пронашло пет тинејџера, а налазила се у кутији за јаја. Родитељи једног тинејџера су девојчицу одмах превезли у болницу где је утврђено да је у добром здравственом стању

Полиција трага за мајком детета те је отворила истрагу због покушаја убиства малолетне особе. Родитељи тинејџера желе да усвоје бебу.

Родитељи тинејџера, Дмитриј и Ана Литвинов, желе да усвоје бебу, али морају да причекају хоће ли полиција наћи њену родбину.

Дмитриј Литвинов је рекао да је петоро пријатеља изашло у шетњу на православни Божић.
– Већ је био мрак, упалили су телефоне како би видели шта се налази у кутији. Унутра су пронашли бебу прекривену нечиме што крпу на крпу и флашицу – казао је.

Литвинов и његова супруга дошли су по дете, за које се процењује да је старо само три дана, и превезли га у болницу. Бојали су се да је задобило превелике озеблине и да неће преживети.

По доласку у болницу, лекар је брзо прегледао бебу и угрејао је нежно трљајући јој руке и ноге. Беби се затим вратила боја у образе те је утврђено да је у добром здравственом стању.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs