ТОС И Ер Србија поспешују туризам: Tуроператери из Шпаније у Београду

Srbija
Туристичка организација Србије заједно са Ер Србијом организовала је у Београду пословне сусрете 11 туроператера из Шпаније и представника 15 српских туристичких агенција у оквиру своје кампање приближавања туристичких дестинација у Србији туристима широм Европе и света.

Циљ овог посебног догађаја је да се представи целокупна туристичка понуда Србије, могућност одмора у српским градовима, природних лепота и манифестација које се одржавају током целе године, богате културне и гастрономске понуде као и погодности за породични и активан одмор.

Пословни сусрети организовани су и ради проширивања сарадње са туристичком привредом Шпаније и јачања повезаности уз директне авио летове Ер Србије ка шпанским градовима Мадрид, Валенсија и Барселона, као и Палма и Малага, наведено је у саопстењу ТОС-а.

Уз појачане активности промоције, а у светлу припрема за наступ на међународном сајму туризма „Фитур“ који ће се одржати током јануара у Мадриду, гости из Шпаније ће се током четири дана боравка у Србији упознати са Београдом, Новим Садом, Сремским Карловцима, Фрушком Гором и Тополом.

Гостима, учесницима и представницима медија на самом почетку догађаја обратили су се амбасадор Шпаније Раул Бартоломе Молина и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, говорећи о значају овакве врсте сусрета и јачања туризма.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs