Третман сузбијања комараца из ваздуха и са земље од 29. маја

obaveštenje

Обавештавају се грађани са територије Града Сомбора да ће у периоду од 29. маја до 18. јуна, предузеће „ОРИС“ д.о.о Сомбор и „Циклонизација“ АД Нови Сад, спровести третман сузбијања одраслих комараца из ваздуха и са земље.
Третман из ваздуха спроводиће се на подручју града Сомбора и заштитне зоне око насељених места у приобаљу Дунава, док ће третманом са земље бити обухваћена сва насељена места града Сомбора. Третмани ће се спроводити у данима са повољном метеоролошком ситуацијом. Из ваздуха, третман ће се спроводити препаратом на бази активне материје ламбда-цихалотрин, док ће се третман са земље спроводити препаратом на бази активне материје делтаметрин.
Упозоравају се пчелари да су препарати штетни за пчеле, те да кошнице затворе или удаље најмање пет километара од места третирања.
Мапе са локацијама на којима се врши третман налазе се на фб и интернет страници предузећа „ОРИС“ д.о.о Сомбор, где се могу пратити најаве и прецизни термини радова. Доступан телефон за сва питања је: 025/ 515 50 55.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs