Тринаеста узастопна победа пригревачког Братства 2019

ЛИПАР – БРАТСТВО 2019 0:2

Стрелци: Срђан Вуковић и Никола Макар

Фудбалерима пригревачког Братства 2019 требало је само једно коло пролећног дела сезоне у МФЛ Сомбор 1. разред да отклоне све дилеме око новог шампиона. Наиме, они су савладали у Липару истоименог домаћина са 2:0 и остварили 13 узастопну победу у исто толико одиграних кола, па сада имају три бода више од Липара, утакмицу мање и двоструку победу у међусобним сусретима 4:0 и данашња 2:0, што је велика предност у случају истог броја бодова.

Победа изабраника тренерског тандема Горан Пањевић – Драгољуб Поповић није долазила у питање, јер су Пригревчани од првог минута били бољи, диктирали су висок ритам игре и наметнули свој стил што домаћин није успео да испрати, па је морао да се помири са поразом и чињеницим да ће прилику за пласман у виши степен такмичења морати да потражи у новој сезони, јер ова је фактички одлучена.

У досадашњих 13 одиграних кола, Братство 2019 је остварило свих 13 победа уз гол разлику 60 датих и само четири примљена гола. Овај податак је довољан показатељ колика је била супериорност Пригревчана који већ сада могу да стварају тим за наредну сезону у Подручној лиги Сомбор. У следећем колу они дочекују Тереквеш из Свилојева.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs