Троструки победник Гуче на отварању Светског првенства у Риболову

Turistička organizacija Apatin

Од понедељка, 21. августа, почињу тренинзи екипа које ће учествовати на овогодишњем, 29. по реду Светском првенству у риболову за жене, које ће се одржати на рукавцу у Апатину.
Церемонија свечаног отварања планирана је за четвртак, 24. август дефилеом 14 учесника од 17 часова и 30 минута, док ће од 20 часова, на Тргу Николе Тесле, бити уприличен концерт Јое2Схine и Бојан Ристић rass Band – „House & Trumpet“
Грађане општине Апатин и њихове госте, на свечано отварање догађаја, позвао је директор Туристичке организације, Немања Јовић, који је открио шта је још припремљено од програма за четвртак.
„Најбољих 15 кувара апатинског рибљег паприкаша, победници са неких од претходних такмичења, куваће наш препознатљиви гастрономски специјалитет за све репрезентације и то нас очекује такође на Тргу Николе Тесле, а након тога и концерт овогодишњих победника са фестивала трубе у Гучи, Бојан Ристића, коме је то трећа титула најбољег трубачког ансамбла, чиме је постао мајстор трубе. Посебно бих још истакао да је локална самоуправа припремила поклоне за наше најмлађе суграђане у виду риболовачког прибора, те позивам и њих да се у четвртак одазову у што већем броју“, поручује Немања Јовић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs