Троје ухапшено због сумње да су бацили Молотовљеве коктеле на сплав

Policija

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Трећим основним јавним тужилаштвом и Одељењем за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су Д. К. (29) и двојицу малолетника због сумње да су 18. априла Молотовљевим коктелима изазвали пожар на сплаву „Кафе бар Скалар“, саопштио је МУП.

Они се, како се наводи, сумњиче да су у саизвршилаштву извршили кривично дело тешка дела против опште сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду је након саслушања осумњиченог Д.К. предложило суду да му одреди притвор до 30 дана јер постоје околности које указују да ће својим боравком на слободи утицати на сведоке, те да постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, саопштило је раније то тужилаштво.

Осумњичени је у присуству браниоца на саслушању у тужилаштву негирао извршење кривичног дела.

Сумња се да су њих тројица, 18. априла, дошли до једног сплава у Новом Београду након чега су малолетници, како се сумња, бацили Молотовљеве коктеле на тај објекат чиме је изазван пожар у којем није било повређених, док је причињена већа материјална штета.

Точак среће те чека – заврти и освоји до 1.000% бонуса, односно 100.000 динара.
Двојица малолетника приведена су Одељењу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва и против њих ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs