Туристичка организација Србије доводи инфлуенсере из региона како би промовисали Србију

Selfi

Туристичка организација Србије (ТОС) организовала је долазак инфлуенсера из Северне Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске и Словеније како би кроз своје објаве пренели доживљаје из Србије и на тај начин промовисали туристички потенцијал земље.

Како је саопштено из ТОС, инфлуенсери ће у Србији боравити од данас до 28. маја и током боравка имаће прилику да се упознају са културно-историјским споменицима, уживају у прелепим пејзажима, открију градове и гастрономску понуду Доњег Подунавља.

„Сребрно језеро, тврђаве Голубац и Рам, Археолошко налазиште Лепенски вир, Национални парк Ђердап, само су неке од дестинација које ће обићи и чије ће тајне и лепоте открити. Кроз своје објаве и лична искуства додатно ће појачати промоцију и пласман наших дестинација на туристичким тржиштима земаља у региону. Најлепше приче, песме и доживљаји са лепог плавог Дунава ове недеље обићи ће цео регион“, наводи се у саопштењу.

Како наводе, туристи из земаља у региону традиционално су међу топ 10 по броју долазака и броју ноћења и очекују да ће у наредном периоду број гостију из земаља у окружењу бити у порасту, а земља бележити све боље туристичке резултате.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs