Ужас у Загребу: Жену убола оса па се аутом закуцала у трамвај, ватрогасци секли возило да је извуку – преминула у болници

Policija Zagreb

То су све претпоставке како је преминула, ништа још не знамо званично. Чекамо да нам све појасне, кратко је за 24сата рекао супруг 61-годишње жене која је умрла у болници након што се у суботу око 21.20 сати аутомобилом забила у трамвај линије 4 на Максимирском путу у близини Динамовог стадиона у Загребу.

Према незваничним сазнањима, 61-годишњакиња је кратко пре саобраћајне несреће претрпела убод осе или стршљена који је изазвао алергијску реакцију. Наводно је управо њено тешко здравствено стање узрок саобраћајне несреће и смрти која је наступила у КБЦ-у Загреб.

„Аутомобил је одједном из леве траке прешао у десну, а затим великом брзином ударио у трамвај. Страшно је изгледало. Дошли су полиција, Хитна и ватрогасци, који су морали да секу врата како би дошли до унесрећене жене. Једва су успели да је извуку из потпуно смрсканог аутомобила – рекао је читатељ 24 сата који је сведочио несрећи.

Загребачка полиција је известила да се жена која је управљала Мерцедесом загребачких регистрација кретала путем у смеру запада, али је потом, из неутврђених разлога, крај кућног броја 128 прешла у супротан смер и налетела на трамвај који је возио према Дубрави.

Очевици несреће тврде да је цео предњи део аута завршио под трамвајем.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs