Унук Јеврема Брковића по налогу Драгана Ђиласа и Боре Новаковића оскрнавио заставу Србије

Становници Лимана и Новосађани шокирани су срамотном акцијом главног оперативца Драгана Ђиласа за Нови Сад Брајана Брковића, који је данас оскрнавио заставу Србије. У својој дрскости, унук чувеног србомрсца Јеврема Брковића, као подлогу за исписивање графита мржње и јефтиних политикантских парола, користио је највећи национални и државни симбол – заставу Србије. Становници Лимана с којима су репортери нашег портала разговарали сматрају да је Брковић тиме показао да његов шеф Драган Ђилас и политички истомишљеници Борислав Новаковић и Мариника Тепић о Србији и грађанима Србије мисле све најгоре.

– Мада има породични педигре у мржњи према Србима, Брковић је само егзекутор. Инспиратори овог срамотног чина су Драган Ђилас, Мариника Тепић и Борислав Новаковић. Разумем да неко жели да се дочепа власти. Разумем и да му није стало до тога како ће грађани живети, али ми није јасно како неко може да толико мрзи своју земљу? – каже Јован З. (59).

С његовим мишљењем се слаже и Даница М. (41). Али она истиче да је Ђилас своју мржњу према Србији и своје право лице показао у периоду док је био на власти.
– Неко ко жели добро својој држави и народу не може да затвори више стотина фабрика и без посла остави 800.000 људи и доведе их на ивицу сиромаштва, а притом се брутално обогати! Да је Ђилас желео добро Србији не би из буџета извукао 600 милиона евра грађана Србије и сакрио их на приватним рачунима на Маурицијусу и ко зна где још. И зато не треба да чуди што његови функционери попут Брковића, скрнаве заставу Србије. Нјима Србија и грађани ништа не значе. Нјих занима само да отимају од народа – рекла је Даница. И додала. – Није ништа бољи ни онај Борислав Новаковић. Па он је ухваћен како вара, чим је постао посланик. Лагао је да је био у Србији када се гласало за Закон о раду. А после је ухваћен како је неком Боровици поклонио неке силне паре, преко 4 милиона евра, мислим да је било, и није одговарао. То је његов однос према држави и грађанима – каже ова Лиманка.

Иван Г. (36) Један од житеља Лимана 1, каже да Новаковић и Ђилас скрнављењем заставе потврђују да је насиље и уништавање њихова стварна политика и да, када би дошли на власт, шиканирали и малтретирали све грађане који не мисле како они.

– А они мисле само како да ослабе Србију. Како да угрозе егзистенцију грађана, како са њима могли да манипулишу и да их уцењују. Зато и финансирају лаже еколикоше устанке. Нјихов циљ је да Србија пропадне. Али, на њихову жалост, Новосађани и сви грађани Србије мисле другачије од њих – закључио је Иван Г.

К.Анђелић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs