(ВИДЕО) Уручене награде “Аврам Мразовић” за допринос у области образовања

Dodela nagrada

У згради Жупаније, данас је, поводом Дана просветних радника, организована традиционална свечаност на којој је просветним радницима уручено признање „Аврам Мразовић“, за успешан и предан рад у области образовања. Овогодишњи лауреати су Дијана Иђошки, васпитачица у ПУ “Вера Гуцуња” у Сомбору и Милан Марић, наставник физичког васпитања у ОШ “Мирослав Антић” у ЧонопљиПризнања и захвалнице награђеним просветним радницима уручио је градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


“Част ми је да примим ову награду, ево у оквиру просвете, тако да мислим да се овај мој труд исплатио, али велика заслуга је делом и спорта где сам научио неку дисциплину, а захвалио бих се и тој деци која су изузетна, директору, а и самим тим свим колегама који су излазили у сусрет кад сам био одсутан и који су ме покривали кад год су могли. Мислим да ће сада бити много боље везано и за струку и за просвету, тако да мислим да би требали имати још боље резултате и много боље ће се радити у овим условима”, каже добитник награде Милан Марић.

Захвалност и задовољство исказала је и васпитачица Дијана Иђошки, која је истакла да јој је ова награда додатни подстрек да настави предано да ради, те да и у будућности улаже свој максимум.

“Па управо као што сте и рекли, за мене је то велика част и једна лична сатисфакција. Осећам се срећно и поносно, јер је управо ово резултат мог двадесетпетогодишњег рада у Предшколском васпитању и образовању. За мене је најлепша ствар, не бих никад мењала професију”, закључује Иђошки.

За ангажман који доприноси подизању стандарда кроз иновативан рад у образовању, поред захвалница, уручене су и новчане награде у висини од 78.000,00 динара.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије