Усвојени планови и програми рада МЗ са територије Града Сомбора

Градско веће града Сомбора одржало је данас 59. седницу на чијем дневном реду се нашло дванаест тачака.

Између осталог, Градско веће прихватило је Извештај о раду месних заједница на територији Града Сомбора за 2020. годину. Према Извештају, савети месних заједница су свој рад базирали на плановима и програмима рада, који су усвојени од стране савета сваке месне заједнице. Радили су у седницама које су одржаване  по потреби, a у складу са динамиком планираних активности, као и када су то захтевале вандредне потребе грађана месне заједнице. Активности месних заједница највише су биле усмерене на прикупљање иницијатива грађана за решавање питања од заједничког интереса, њихово обједињавање и досатављање надлежним органима, надлежним предузећима и установама, организовање културно-уметничких активности грађана, сарадњу са удружењима грађана и невладиним организацијама када је реч о питањима која су од интереса за грађане, сарадњу са органима града, државним органима, јавним предузећима и установама.

На 59. седници Градско веће прихватило је и предлоге одлука о спровођењу јавних конкурса за именовање директора јавних комуналних предузећа „Водоканал“ Сомбор, „Водовод“ Бездан и „Паркинг сервис Сомбор“ Сомбор.

Предлози одлука о именовању директора, као и Извештај о раду месних заједница наћи ће се пред одборницима на некој од наредних седница Скупштине града.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије