Усвојен предлог уговора о изради урбанистичког пројекта брзе саобраћајнице

Чланови Градског већа на данашњој, 43. седници, усвојили су предлог уговора о изради урбанистичког пројекта за изградњу брзе саобраћајнице на територији Града Сомбора за деоницу од граничног прелаза са Мађарском до раскрснице са постојећим државним путем бр. 12.

Градско веће града Сомбора прихватило је понуде ЈКП „Зеленило“ за радове на изградњи дечијег игралишта са постављањем осветљења у Колуту и радове на уређењу парка код железничке станице у Сомбору са постављањем нове јавне расвете, а прихваћена је и понуда ЈКП „Водоканал“ за извођење радова на изградњи канализације у улици Сремског фронта у Сомбору.

На 43. седници Градско веће усвојило је и предлоге за расподелу средстава по јавним конкурсима за финансирање и суфинансирање програма и пројеката и манифестација у култури, програма и пројеката за реализацију Локалног акционог плана за младе, програма и пројеката за реализацију Локалног акционог плана Рома, програма и пројеката удружења из области социјалне и здравствене заштите, као и за израду Локалног акционог плана за младе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs