Ускоро ново издање просторија ФК „Русин“

FK Rusin

У Руском Крстуру су у току спољашњи и унутрашњи радови на реконструкцији службених просторија и свлачионица Фудбалског клуба „Русин“. Радове је обишао председник општине Кула, Дамјан Миљанић, који је овом приликом напоменуо да је обележавање стогодишњице овог клуба, послужило као повод да се крене са сређивањем овог простора. Додао је и да ће локална самоуправа наставити са улагањима у спортске колективе и њихову инфраструктуру.
Председник ФК „Русин“, Тихомир Медић, поред изражене захвалности Месној заједници Руски Крстур и општини Кула за подршку у реализацији овог пројекта, рекао је нешто више о тренутним радовима.
„Тренутно смо у фази лепљења плочица и кречења просторија, а друга фаза би требало да почне за недељу дана или највише десет дана и она подразумева постављање ограде. Фали нам још можда 80 метара ограде да урадимо капије и простор око трибина, а у трећој фази радиће се око трибина, пошто ћемо спојити зидове и трибине“, истакао је Медић.
Клуб ће за сто година свог постојања добити реновиране просторије, а играчи својесврстан подстицај за победе у наредном периоду.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs