Успеси Рвачког клуба „Соко” у Ваљеву

rvanje

Рвачки клуб „Соко” огласио се саопштењем у којем се наводи да је Град Ваљево био домаћин кадетског Државног првенства у рвању. Од дванаест „сокола” који су наступили на овом првенству, петорица су успела да се попну на победничко постоље. Најбољи резултат међу њима имао је Лазар Дедић, који се окитио титулом, а ово му уједно пета по реду титула државног првака.

Овај неспорно талентовани рвач, тек крајем новембра ће навршити 15 година. Осим њега, из Ваљева се са бронзаним медаљама враћају Симо Јовишић, Алексеј Живановић, Марко Фратрић и Алекса Вадаш. У екипној конкуренцији, сомборски „Соко” је у коначном пласману заузео друго место.

Овим информацијама треба додати и да је протеклог викенда у Молу одржано Првенство Војводине у категорији У13. У конкуренцији 15 клубова „Соколи” су заузели четврту позицију са 90 бодова. Освојили су укупно три медаље. Душан Нагулов (44 кг) освојио је златно одличје. У категорији до 31 кг сребро је освојио Никола Дивјак, док је Огњен Опсеница (85 кг) заузео треће место. Без медаља су остали Момчило Шалајић (40 кг) четврти, Огњен Грујић (37 кг) пети, док су Новак Иванковић и Урош Грба у категорији до 70 кг заузели седмо односно осмо место.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs