Утростручен одзив за имунизацију од када је најављено 3.000 динара за вакцинисане

Председник Србије Александар Вучић истакао је да је последњих дана, од када је најављено да ће они који се вакцинишу добити 3.000, утростручен број дневно вакцинисаних.

  • Имамо троструку увећану вакцинацију него прошле недеље. Имамо 23.000 до 24.000 нововакцинисаних дневно, а било је између 8.000 и 9.000, констатовао је председник. Казао је да је срећан тим растом, додајући да је 20.000 вакцинисаних на дневном нивоу један нови град који се вакцинише сваки дан.
  • Тиме заустављамо болест, инфекцију. Обезбедили смо вакцине, дали и региону много вакцина. Мислим да људи у Србији заслужују одговорно понашење свих грађана наше земље. Штитите своје ближње. Не можемо да се понашамо себично, нагласио је он. Вучић је подсетио да је вакцинација важна и за покретање економије.
  • Молим људе да се вакцинишу, да можемо да лечимо и друге болеснике, да можемо ковид болнице да претварамо у обичне, да третирамо те болеснике на најбољи начин, а не само да се бавимо решавањем ковид проблема, рекао је председник.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs