У Апатину одржане квалификационе трке „Брзином до звезда“

Atletika

Данас су у организацији Атлетског савеза Србије и Атлетског клуба Апатин, на теренима ОФК „Младост“ Апатин, одржане квалификационе трке у оквиру такмичења „Брзином до звезда“.

У конкуренцији дечака, Јасмин Еуген Таировци, као најбржи, понеће место капитена, а седморо преосталих финалиста, који ће такође наставити такмичење у Београду су: Страхиња Сучевић, Александар Радовановић и Милан Смиљанић-сви испред ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин; Стеван Ракас испред ОШ „Младост“ Пригревица; Ђорђе Сунајко-ОШ „Бранко Радичевић“ из Оџака; Андреј Јокановић-ОШ „Мирослав Антић“, такође из Оџака, и Јаков Ђорђевић испред ОШ „Коста Стаменковић“ из Српског Милетића.

Код девојчица је најбржа је била Мија Зорић, а поред ње, испред ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин, у Београд иду и Владислава Поповић, Софија Бујић, Нина Шакић и Софија Цветићанин. Невена Мрђеновић ће на даљем такмичењу представљати ОШ „Младост“ Пригревица, Нина Дробац ОШ „Мирослав Антић“, а Славица Шијачки ОШ „Никола Тесла“

Најбоље пласиранима су награде уручили заменик председнице општине Апатин, Радован Ђукић, и прошлогодишња победница такмичења, Милица Занзе.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије