У Вашингтону започела промоција под називом „Џоинт за вакцину“

Kао део своје стратегије да вакцинише што већи део свог становништва, држава Вашингтон одлучила је да одраслима који су се вакцинисали против короне омогући и добијање бесплатног џоинта марихуане.

Државни одбор за алкохолна пића и канабис саопштио је у понедељак да је промоција под називом „Џоинт за вакцину“ ступила на снагу и да ће трајати до 12. јула.

Одбор је рекао да ће омогућити трговцима марихуане који учествују у овој промоцији, да свим заинтересованима дају унапред припремљени џоинт у њиховим продавницама.

Једини услов је да су примили једну или обе дозе вакцине, као и да имају 21 годину или више.

Kако наводе, ова промоција се односи само на џоинте марихуане, али не и на друге, јестиве производе.

До сада је у Вашингтону 58 одсто људи примило најмање једну дозу, а 49 осто становништва је потпуно вакцинисано, наводе тамношњи медији.

Вашингтон није једина држава која нуди промоцију канабиса, а сличну акцију најавила је и Аризона за све који имају више од 21 годину и који су одлучили да се вакцинишу.

Одбор за алкохолна пића и канабис у Вашингтону недавно је становницима омогућио бесплатно пиво, вино или коктел са доказима о вакцинацији. Откако је амерички темпо вакцинација почео нагло да опада средином априла, државе и градови започели су промоције попут бесплатног пива у Њу Џерсију томболе и лутрије додељујући новчане награде у износу од милион долара или више.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs