У Кули организовано Првенство Војводине у пикаду за спортисте са инвалидитетом

Pikado

У Кули је задњег фебруарског дана одржано Првенство Војводине у пикаду за спортисте са инвалидитетом, а учествовало је 60 учесника из 12 организација. Ово такмичење организовано је од стране Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула.
Председник Друштва, Драган Ђумић, истакао је да је задовољан одзивом екипа из целе Војводине. Овој спортској манифестацији присуствовао је и Милорад Килибарда, председник Спортског савеза инвалида Војводине, који је навео да је ово само прво у низу такмичења која ће се одржати у текућој години, те да су у плану такмичења у још девет дисциплина. По завршетку такмичења, биће извршено рангирање према генералном пласману.
Исход Првенства је следећи. Екипно је најбоља била екипа из Новог Сада, затим друго место је заузела екипа из Суботице, а треће екипа из Панчева. Појединачно, у мушкој конкуренцији највољи је био Јанко Радовић, из Куле, потом Зрењанинац Карољ Салма, а Милосав Ковачевић из Новог Сада је био трећи. У женској конкуренцији, прво место је заузела Милена Младеновић из Панчева, друго Анкица Милаковић из Суботице, а треће место припало је Катици Кетенбах из Зрењанина.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs