У Кули отворен конкурс за доделу средстава пројектима удружења пензионера и грађана у области заштите лица са инвалидитетом

Укупан износ расположивих финансијских средстава опредељених за финансирање програма и пројеката удружења пензионера и удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом у 2021. Години на територији општине Кула износи 1.500.000,00 динара и иста се распоређују  за финансирање програма/пројеката удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом и програма/пројеката удружења пензионера.

Финансирање програма и пројеката удружења пензионера  и удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом подразумева финансирање  пројеката/програма удружења пензионера и удружењима грађана у области заштите лица са инвалидитетом којима се доприноси афирмацији рада удружења и остваривању његових циљева. 

Наведена средства не могу се користити за набавку ортопедских помагала, апарата за рехабилитацију, лекова и остваривање других права која се могу остварити у складу са прописима из области обавезног социјалног осигурања и другим прописима.

Пријава на јавни конкурс подноси се искључиво на обрасцу: ”Пријава за финансирање програма и пројеката удружења пензионера  и удружења грађана  у области заштите лица са инвалидитетом у општини Кула  у 2021. години”, а може се преузети на интернет страници општине Кула, www.kula.rs.

Пријаве са комплетном документацијом предају се до 29. јуна 2021. године у 14:00 часова у затвореној коверти, на Писарници Општинске управе Кула, на адресу:  Општинска управа Кула, ул. Лењинова бр. 11, са назнаком: “НЕ ОТВАРАТИ” – пријава за конкурс – Савет за остваривање права особа са инвалидитетом општине Кула.

О свим додатним информацијама можете се информисати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs