У Кули отворен позив за подношење предлога за доделу јавних признања и награда општине

Kula

Општина Кула позива сва заинтересована физичка и правна лица да поднесу своје писане предлоге за доделу јавних признања и награда општине Кула у 2021. години. Јавна признања и награде додељују се на свечаности поводом обележавања Дана општине Кула 16. новембра.

Јавни позив се расписује за доделу Годишње награде општине Кула, а награда се додељује појединцима, удружењима, клубовима, друштвима, месним заједницама, предузећима, установама и другим организацијама за постигнуте резултате и достигнућа у свим областима привредног и друштвеног живота, односно свих видова стваралаштва и хуманитарног деловања у општини Кула, који представљају значајан допринос развоју општине Кула или њеној афирмацији у земљи и иностранству. 

Награда се може доделити физичком или правном лицу са и ван територије општине Кула, у виду повеље или плакете. Предлози се подносе Комисији, у писаној форми са образложењем, најкасније до 23. октобра 2021. године на адресу Лењинова 11, 25230 Кула, путем поште, или непосредно на писарници Услужног центра Општинске управе општине Кула, у затвореној коверти са назнаком „Предлог за доделу јавних признања и награда општине Кула“. Неблаговремени предлози неће бити узети у разматрање.

Јавни позив преузмите ОВДЕ. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs