У Кули у току 47. Међуградска изложба ситних животиња

sitne zivotinje

Оцењивањем изложених ситних животиња, синоћ је у Кули почела тродневна манифестација, 47. Међуградска изложба ситних животиња. Судије су имале пуне руке посла будући да су учесници изложили више стотина ситних животиња, разних врста живине и птица.

Игор Громиловић, потпредседник Асоцијације одгајивача ситних животиња Републике Србије, захваљујући се Удружењу из Куле рекао је да се радује да је изложба организована, узимајући у обзир тренутну епидемиолошку ситуацију.

„Велико хвала општини Кула и спонзорима, који су омогућили Удружењу да организује једну овако дивну манифестацију. Посебно бих истакао део изложбе са украсним птицама и папагајима, која је нашим најмлађим посетиоцима најзанимљивија, поред дела изложбе са кунићима, живином и голубовима“, истиче Громиловић.

Милан Бркић, председник Судијске организације Асоцијације одгајивача ситних животиња, захвалио се свом матичном Удружењу из Куле, што сваке године организује изложбу која је једна од бољих у Србији.

„Изложба је веома добра, има јако добрих експоната, а мало времена за оцењивање, али заједничким снагама успећемо посао да доведемо до краја и прогласимо победнике“, рекао је Милан Бркић.

-Удружење за заштиту и одгој ситних животиња Кула организује 47. пут ову изложбу и уверени смо да ће она допринети јачању и унапређивању одгоја ситних животиња и у исто време представити и основ за ширење пријатељстава међу људима“, рекао је Горан Комненић, председник Удружења за заштиту и одгој ситних животиња из Куле.

Организатори су се захвалили спонзорима и свима, који су на било који начин помогли одржавање изложбе уручивањем захвалница на свечаности која је одржана у МКЦ „Непкер“.

За посетиоце је изложба отворена вечерас до 19 часова, а сутра ће се у кругу школе, у склопу изложбе, одржати берза ситних животиња од 07 до 12 часова.

Организатор изложбе је Удружење за заштиту и одгој ситних животиња из Куле, а покровитељи општина Кула и Туристичка организација општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs