У недељу у апатинском Градском парку бесплатна радионица за децу

У недељу, 20. јуна, са почеком у 10 сати у амфитеатру у Градском парку у Апатину, одржаће се радионица „Телесна музика“. Учешће је бесплатно и намењено је деци узраста од 5 до 7 година. 

Телесна музика представља технику свирања по свом телу као музичком инструменту, уз певање и извођење покрета. Развија многе друге способности сем музичких, а пре свега координацију покрета, концентрацију, памћење. Такође доприноси правилном изговарању речи. Радионице су интерактивне и забавне, а доприносе комуникативности и социјализацији, кроз игре које су њихов саставни део. Радионице су намењене деци од 5 до 7 година и трају око 45 минута.

Водитељи радионице, Марко Дињашки и Ана Врбашки, баве се извођачким и педагошким радом у области телесне музике од 2013. године. Одржали су бројне радионице за децу у оквиру различитих манифестација, пројеката и фестивала, а неки од њих су Kоторски фестивал позоришта за децу, пројекат “Шта све моје тијело може” (Тиват), Змајеве дечије игре (Нови Сад), Фестивал еколошког позоришта за децу и младе (Бачка Паланка), Фестивал ВОЛОС (Опатија), Плесни збиркус (Ријека), Фестивал социјалног циркуса (Газијантеп).

Уколико буде падала киша програм ће бити реализован у Великој сали Општинског културног центра. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs