У оквиру СРЦ „Вашариште” просторије за атлетичаре и пливаче

Kula

У Кули су при крају финални радови на уређењу СРЦ „Вашариште”, а технички пријем базена ускоро ће бити завршен. Председник општине најавио је да ће базен са радом почети током јула месеца.

Данас је са представницима спортских клубова обишао радове. Наиме, Атлетски клуб „Хајдук маратон тим” и Пливачки клуб „Хајдук” добиће своје просторије и заслужено место у оквиру Спортског центра. Миљанић је и раније истицао значај спорта као јако важног сегмента у животу, поготово младих, те је данас приликом обиласка и разговора са Здравком Играчким и Здравком Мишовићем изјавио да је Атлетском клубу, који нема просторије, а које ће сада добити у оквиру СРЦ, то изузетно важно, али да су кључни стаза и простор теретане који ће добити на коришћење. Здравко Мишовић је, испред АК „Хајдук маратон тим”, напоменуо да ће кулски атлетичари добити практично свој дом, чиме ће рад клуба бити значајно олакшан. Здравко Играчки, из Пливачког клуба, није крио задовољство, с обзиром да ће и рад његовог клуба овим потезом моћи да функционише неометано, уз коришћење просторија и свих капацитета које доноси Спортски центар са базеном. План је да се поново покрене традиција, не само пливачког спорта, него и едукација за децу непливаче, најавио је Играчки.

У разговору са Миљанићем, председници клубова закључили су да ће овај комплекс представљати велелепни дом свих кулских спортиста.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs