У Панчеву одржано карате Првенство Србије – две бронзе за представнике Сомбора

Karate

У организацији карате федерације Србије, у Панчеву је протеклог викенда одржано Првенство Србије за кадете и јуниоре, и Трофеј Србије, једино званично такмичење у 2021 за млађе сениоре.

Такмичење које је одржано у катама и спортским борбама по правилима WКФ, окупило је најбоље такмичаре из 3 региона – Војводине, Београда и уже Србије.

Карате клуб Раванград је са три представника учествовао у борбама и катама. Вукашин Вуковић, учествовао је у најзахтевнијој и најтежој категорији млађих сениора, -75кг, где је остварио до сада највреднији резултат, освојивши бронзану медаљу, што га сврстава међу 3 најбоља такмичара у Србији. Такође, најбољи резултат и бронзану медаљу у категорији кадеткиња, остварила је Корнелиа Крушковић из Бездана. Валентина Острогонац, јуниорка, -53кг, радила је задњи репасаж за медаљу, али је нажалост изгубила, заузевши 5. место.

Остали такмичари нажалост нису успели да на овом великом такмичењу освоје медаље, али су се достојно борили. Споменућемо њихова имена, Никола Дрљача, јуниор и Тамара Вучковић, кадеткиња.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs