У петак почиње 6. Сомборски интернационални фестивал стрипа и фантастике

Шести по реду Сомборски интернационални фестивал стрипа и фантастике организују Kлуб љубитеља стрипова Сомбор и удружење “Центар ПЕБ” Сомбор. Од стране Града Сомбора фестивал је подржан јер је препознат као “манифестација од значаја за град”. Ове године одржава се од 14. до 16. маја. 

У оквиру фестивала посетиоци ће моћи да виде две самосталне изложбе стрип аутора Миодрага Микице Ивановића и Зорана Јанковића – Том Морроw-а, а биће одржана и радионица цртања стрипова за децу и младе. 

Сајам стрипова на којем ће учествовати готово сви домаћи стрип издавачи, посетиоцима ће се представити најновија стрип издања, аутори и издавачи, као и рад Kултурног центра Kикинда на популарисању стрипа као 9. уметности. Гости фестивала су Бранислав “Бане” Kерац, Жељко Пахек, Миодраг “Микица” Ивановић, Геза Шетет, Душан Вукојев “Дуда”, Миша Радич Мијатовић, Спасоје Kулаузов, Зоран Јанковић – стрип аутори и Тања Ножица, директор KЦ Kикинда.”

Све поребне информације могу се добити од Kлуба љубитеља стрипова Сомбор, путем телефона (060/55-35-077) или мејла (stripovisombor@gmail.com)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије