У Сомбору донета одлука о расписивању јавног позива за замену врата и прозора на стамбеним објектима

Градско веће града Сомбора одржало је 56. седницу на чијем дневном реду се нашла 21 тачка.

Између осталог, Градско веће донело је одлуку о избору привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације, а донета је и одлука да се Јавни позив за учешће грађана у спровођењу мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Града Сомбора за 2021. годину распише у понедељак, 23. августа. Јавни позив ће трајати 21 дан, а намењен је грађанима који желе да замене столарију (врата и прозоре) на породичним кућама и становима. 

Удео у финансирању појединачних пројеката енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова од стране грађана је 50%, а 50% заједнички субвенционишу Република Србија и Град Сомбор.

Јавни позив са свим потребним информацијама биће објављен у понедељак на званичном сајту Града Сомбора, на огласним таблама у Градској управи, као и у месним заједницама.

На данашњој седници чланови Градског већа усвојили су предлог Одлуке о начину утврђивања и означавања назива улица, тргова, заселака и других делова насељеног места и начину означавања објеката и катастарских парцела кућним бројевима, као и извештаје о раду јавних комуналних предузећа „Енергана“, „Зеленило“, „Водовод“, „Водоканал“, „Простор“, „Чистоћа“ и „Паркинг сервис Сомбор“ за 2020. годину. Овај предлог одлуке и извештаји о раду наћи ће се пред одборницима на некој од наредних седница Скупштине Града.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs