У Сомбору до краја године бесплатна вакцинација и чиповање паса

Град Сомбор издвојио је три милиона динара за акцију бесплатног чиповања и вакцинације паса. Акција ће се спроводити до краја године, у организацији Ветеринарске станице Сомбор. На иницијативу градоначелника Сомбора, Антониа Ратковића, због проблема са псима луталицама, по први пут је покренута оваква акција у Сомбору. Циљ је да се што више паса вакцинише против беснила и обележи, како би били заштићени и како би лакше дошли до свог власника у случају да побегну или се изгубе. 

  • Свесни смо проблема паса луталица, проблема власничких паса који се налазе у нашем граду, односно, хтели смо да омогућимо свим људима да бесплатно чипују и вакцинишу своје псе. Уједно, Ветеринарска станица ће ажурирати своју базу власничких паса. Ово је први корак како би смањили број паса луталица у граду и у свих 15 насељених места, рекао је градоначелник.

Бесплатно вакцинисање и чиповање паса у сомборским селима спроводи тим лекара и техничара Ветеринарске станице Сомбор, а одзив грађана је велики. Такође, сви власници паса који желе да вакцинишу и чипују псе, а нису из реона који покрива сомборска ветеринарска станица, могу довести свог љубимца у амбуланту Ветеринарске станице Сомбор, на Стапарском путу и њихов љубимац ће такође бити бесплатно вакцинисан и чипован. Више информација можете добити на број телефона: 025/431-910.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs