У Сомбору расписани јавни позиви за самозапошљавање и ново запошљавање

Град Сомбор и Национална служба за запошљавање расписали су јавне позиве за доделу субвенција за самозапошљавање и ново запошљавање у 2021. години.

Јавни позив незапосленим лицима за доделу субвенција за самозапошљавање у 2021. години намењен је за лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошњавање износи 250.000,00 динара, односно 270.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом.

Више информација о Јавном позиву нетапосленим лицима за доделу субвенције за самозапошљавање, као и услове и начин пријаве можете да погледате ОВДЕ.

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2021. години намењен је послодавцима у приватном сектору ради запошљавања лица из категорије теже запошљивих која се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Више информација о Јавном позиву послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих можете да погледате ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs