У Сомбору расписани јавни позиви за самозапошљавање и ново запошљавање

Град Сомбор и Национална служба за запошљавање расписали су јавне позиве за доделу субвенција за самозапошљавање и ново запошљавање у 2021. години.

Јавни позив незапосленим лицима за доделу субвенција за самозапошљавање у 2021. години намењен је за лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошњавање износи 250.000,00 динара, односно 270.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом.

Више информација о Јавном позиву нетапосленим лицима за доделу субвенције за самозапошљавање, као и услове и начин пријаве можете да погледате ОВДЕ.

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2021. години намењен је послодавцима у приватном сектору ради запошљавања лица из категорије теже запошљивих која се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Више информација о Јавном позиву послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих можете да погледате ОВДЕ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије