У Србији данас сунчано и веома топло: Температура ће ићи до 38 степени – током ноћи нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином!

Srbija

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у Србији ће данас бити претежно сунчано и веома топло уз појачање јужног ветра у Банату, Поморављу и у планинским пределима.

Најнижа температура од 17 до 23, а највиша од 34 до 38 степени. У току ноћи на северозападу Србије очекује се нестабилно време са локалним пљусковима и грмљавином, а могућа је и
појава краткотрајних непогода у виду града и јаког ветра у зони пљуска.

У суботу наоблачење и осетно захлађење с кишом, пљусковима и грмљавином са севера и запада ће се од средине дана проширити и на остале крајеве уз скретање ветра на умерен и јак западни и северозападни.

Најнижа температура од 18 до 22, а највиша од 26 степени на западу и северозападу до 34 степена на истоку и југоистоку Србије.

У недељу ујутро се још понегде на истоку и југоистоку Србије очекује краткотрајна киша. У току дана у већем делу разведравање, али се увече и у току ноћи са северозапада очекује ново пролазно
наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином.

Вредност поклона износи 17.999 РСД, а промоција траје од 26.7. до 10.8.2023.
Ветар слаб и умерен, у Војводини и источној Србији јак, северозападни. Најнижа температура од 15 до 19, а највиша од 24 до 28 степени.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs