У суботу ”Личка олимпијада”

Једанаеста „Личка олимпијада“ биће одржана 31. јула 2021. године у Бањи Јунаковић крај Апатина. Учесници ће се као и до сада такмичити у десет дисциплина традиционалних старих спортова и то: трчање у врећи (деца), вучење куке, скок у даљ из места, претезање штапа, ходање по брвну, обарање руке, скок у вис из места, пењање уз стожину, бацање камена са рамена и надвлачење конопа.
Почетак манифестације заказан је за 10 часова, а проглашење победника биће у 18 часова. Организатори „Личке олимпијаде“, Завичајно удружење личана „Никола Тесла“ и Општина Апатин ће и ове године припремити и богат културно-уметнички програм.
П Р О Г Р А М
од 8 до 9 часова ДОЧЕК УЧЕСНИКА И ГОСТИЈУ09,30 часова ПОСТРОЈАВАЊЕ ЕКИПА ЗА ДЕФИЛЕ10 часова СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ10,20 часова ТРКА ДЕЦЕ У ВРЕЋАМАод 11 до 13,30 часова НАДМЕТАЊЕ У СПОРТСКИМ ДИСЦИПЛИНАМА13,30 до 15 часова РУЧАК – организатор обезбеђује ручак на војнички начин за све учеснике и госте као и простор и дрва за печење јагнади-прасади које су учесници донели15 до 18 часова НАСТАВАК ТАКМИЧЕЊА18 часова ПРОГЛАШЕЊЕ ЕКИПНИХ ПОБЕДНИКА И ДОДЕЛА НАГРАДА.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије