У суботу у Апатину представа за децу

У Великој сали Kултурног центра Апатин, у суботу, 10. априла, са почетком у 10 сати, биће одиграна представа за децу под називом ,,Виле и вилењаци“.

Цена улазнице износи 150 динара.

Представа „Виле и Вилењаци“ је модерна бајка за децу у којој виле и вилењаци, уз помоћ девојчице Сање и деце, покушавају да сачувају природу од црног вилењака, Гаре Гаравог. Он већ дуго прља планету Земљу, а вилењаци некако успевају да се изборе са њим. Међутим, Гара је сада узео плаву књигу магија од вилењака како би постао намоћнији вилењак. Треба му крљушт Рибице Дугиних боја, лист Ходајућег Дрвета и перо Златне Птице, Златке. Зато је проглашено је ванредно стање у Земљи Вилењака, а чаробно огледало каже да једино девојчица Сања може да им помогне.

Ова динамична представа, са богатом сценографијом, раскошним костимима, обилује оригиналном музиком и кореографијама. Представа даје одговоре на многа еколошка питања, а деца имају прилику да кроз игру и забаву стекну знања о значају очувања животе средине и да се подсете зашто је важно да воле и чувају планету Земљу.

Представа је реализована у сарадњи са Секретаријатом за културу града Београда.

Из Културног центра апелују на публику да се придржавају свих епидемиолошких мера. У сали је обавезна употреба заштитне маске и поштовање препоручене физичке дистанце.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs