У току изложба „У сусрет фестивалу“

Filmski festival program

У сусрет једној од највећих и најзначајнијих манифестација, која се одржава у Сомбору, организована је изложба на отвореном под називом „У сусрет фестивалу“, у улици Лазе Костића.
На изложби имате прилику да се упознате са репертоаром 5. Сомборског филмског фестивала, пратећим програмима, као и да направите свој избор филмова, радионица и предавања. Љубитеље филма очекује пажљиво биран програм Дунавско-панонске кинематографје.
Изложбу, на којој ће поред програма бити представљени чланови дирекције, жирија, као пријатељи који су допринели да се фестивал реализује, традиционално организује Културни центар “Лаза Костић” Сомбор.
Сомборски филмски фестивал одржава се у периоду од 8. до 14. јула ове године, с тим што су први дани резервисани за предфестивалски програм (8, 9, 10. јул), након чега се наставља са Фестивалским програмом који се састоји од више целина – Главни програм, Селекција филмова младих аутора, Панорама мађарског филма и пратећи програм у оквиру кога је Када би Сомбор био Холивуд и друго.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs