У току пријаве за „Сомборски котлић“

Kotlić

Туристичка организација Града Сомбора организује традиционалну манифестацију XXВИ „Сомборски котлић“, 24. јуна, на Тргу Светог Тројства.
Цене котизација су 5.500 динара за учеснике који се не такмиче у кувању паприкаша, односно, 6.500 динара за такмичаре. Ценом котизације обухваћени су: један сто и места за седење за осам особа, 4 кг (бруто) очишћене и исечене рибе, једна промо мајица „Сомборског котлића“, дрва за ложење и ложишно место. Учесници ће добити купоне за рибу, столове, ложишна места и дрва.
Риба ће се, уз купон, преузимати на дан одржавања манифестације, у термину од 10 до 18 часова у рибарници „Златна рибица“ на „Пијаци у ланцима“, док ће се дрва преузимати купоном од овлашћених редара.
Сто и ложишно место биће одређени бројем на купону.
Екипе учесника треба са собом да понесу: котлић, ланац за котлић, дрва за потпалу, лук и зачине, тесто, хлеб, пиће, тањире, есцајг, сипаћу кашику, чаше, столњак и по жељи додатни аранжман за уређење стола.
Осим предвиђеног такмичења у кувању рибљег паприкаша и богатих награда за три најбоља по оцени стручног жирија, организатори манифестације ће наградити и три најлепше аранжирана стола, као и три највеселије екипе за столом.
Додатне информације се могу добити у Туристичкој организацији Града, на адреси Трг Светог Ђорђа 1 (Стара Градска кућа, локал 16), или позивом на бројеве телефона 025/434-350 и 025/434-330, сваког радног дана од 8 до 17 часова и суботом од 9 до 13 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs