У току радови на путу од улице Нова ка насипу уз Дунав

Put

На основу Конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре који је расписала Управа за капитална улагања АП Војводине, општини Апатин су крајем марта одобрена средства у висини од 150 милиона динара. У питању је двогодишњи пројекат у склопу којег је реконструисан Апатински пут у Пригревици, а тренутно се одвијају радови на путу од улице Нова ка насипу уз Дунав.
Како радови теку и докле се стигло са реконструкцијом, са градилишта се медијима обратила председница општине Апатин Дубравка Кораћ.
„Ово је део велике инвестиције од 270 милиона динара у локалну инфраструктуру која ће бити реализована у току ове и на пролеће наредне године. Ради се у дужини од 2400 метара овде у Ромском насељу у Апатину. То је пут који практично води од излаза из Апатина до градске депоније. Многи грађани га овде користе и имали су примедбе на стање у којем је био у претходном периоду. Сада радимо комплетну реконструкцију тог пута, тренутно су у току радови на делу од 1500 метара, где се поставља носећи слој асфалта, а након тога ће бити постављен и завршни слој и тиме ћемо овај пут, који је заиста био можда у најлошијем стању, довести у стање функционалности“, рекла је Дубравка Кораћ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs