У току радови на ремонту топловода, уређен Музеј Батинске битке

Košenje Muzej Batinske bitke

Протеклих дана, сомборско ЈКП „Зеленило“ вршило је активности уређења Музеја Батинске битке. Наиме, радници Одељења за одржавање парковског и јавног зеленила косили су јавне зелене површине испред Музеја, а потом су уређене и цветне површине. Приведени су крају и радови на замени каблова у оквиру реконструкције јавне расвете. Такође, извршена је хитна санација штете коју је, услед елементарне непогоде, изазвао пад бођоша.

Јавно комунално предузеће ,,Енергана” започело је ремонтне радове, а уједно врши и послове према позивима корисника даљинског система грејања. У претходних недељу дана, извршено је укупно 15 интервенција. У становима крајњих корисника било је десет интервенција, у подстаницама зграда једна, у установама које су корисници даљинског система грејања извршене су три интервенције, а на улазима у зграде једна. Такође, у току су и послови ремонта топловода у улицама Алексе Дундића и на Првомајском булевару.

Радници ЈКП “Простор” наставили су са уређењем насељених места. Акција комуналног уређења извршена је у насељеном месту Бездан, а према већ раније утврђеном распореду приоритета, добијеном од надлежних у МЗ „Бездан”, извршено је кошење траве на површинама у зони раскрсница, на дечијим игралиштима, као и на другим локацијама.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs