У току Јавни позив за учешће привредних субјеката који се баве уградњом соларних панела

javni poziv

У оквиру програма енергетске санације породичних кућа, стамбених зграда и станова, Град Сомбор ће по први пут да спроведе мере уградње соларних панела за производњу електричне енергије, као и мере за унапређење термотехничког система. У те сврхе, расписан је Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, термостатских вентила, циркулационих пумпи и делитеља, на територији Града Сомбора, за текућу 2022. годину.

За ове мере, предвиђено је 6 милиона динара, које су заједнички обезбедили Министарство рударства и енергетике и Град Сомбор. Позив је отворен до 29. јула, а више информација доступно је путем следећег линка:

https://www.sombor.rs/aktuelnosti/javni-pozivi/javni-poziv-za-ucesce-privrednih-subjekata-u-sprovodjenju-mera-energetske-sanacije-putem-ugradnje-solarnih-panela-za-proizvodnju-elektricne-energije-za-sopstvene-potrebe-i-unapredjenje-termotehnickog/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs