У финишу светске изложбе у Дубаију недеља посвећена води

Srbija

Представници око 60 компанија и организација у области управљања водама, водних екосистема и третмана пијаћих и отпадних вода, пројектанти, извођачи и инвеститори хидротехничких објеката и цевовода, као и фирми које се баве водним транспортом учествују од 20. до 27. марта на последњој, деветој тематској недељи “Вода”, чиме се затвара пословни програм шестомесечног представљања Србије на светској изложби Еxpo 2020 Dubai.

Марко Селаковић, директор Представиништва Привредне коморе Србије у Дубаију и директор бизнис програма светске изложбе представио је пословну агенду тематске седмице “Вода”. Бизнис програм је обликован кроз инвестиционе конференције, Б2Б састанке, презентације, стручне скупове и форуме.

Представници компанија из Србије биће у прилици да учествују и на инвестиционој конференцији на тему улагања у пројекте обновљивих извора енергије и инвестиционих могућности одрживих пројеката, наведено је на сајту ПКС.

Пета инвестициона конференција одржава се у оквиру Форума за промоцију одрживих инвестиција и биће простор за дискусију о изазовима у постизању циљева одрживог развоја и смањењу сиромаштва, заштити планете и обезбеђивању просперитета. Форум је идеална прилика за информисање о значају одрживих инвестиција и усклађивању улагања са принципима економске, друштвене и еколошке одрживости, као и за размену идеја, искустава и стручности између приватног и јавног сектора, али и доносилаца одлука у Србији, азијским и европским земљама, додаје се.

Представници компанија на светској изложби учествоваће и на великом броју стручних скупова на тему третмана вода, иновација у области управљања водама и многих других, као и форума и Б2Б састанака са привредницима Африке, Индије, Јужне Кореје, Велике Британије, Сједињених Америчких Држава, Аустралије, Финске, Кубе, Немачке, Марока, Израела, Јордана, Швајцарске, Холандије, Уганде, Новог Зеланда, Естоније, Хрватске.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије